Over ons

Wij zijn de maatstaaf voor actuele kennis over vergunningen en regelgeving, het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, monteren en onderhouden van volledige chemie-installaties en het leveren en transporteren van chemicaliën.

Doel?
Het doel van ChemieConnect is een wereld met veilige en goed functionerende chemie-installaties. Door de ketensamenwerking heeft ChemieConnect antwoord op al uw chemievraagstukken.

Over
ChemieConnect is een samenwerking tussen uiteenlopende, complementaire bedrijven die binnen hun bedrijfsvoering te maken hebben met chemie. Met hun complementaire kennis en werkzaamheden zijn zij in staat om het complete proces te begeleiden op het gebied van chemie.

Agidens


Agidens zorgt voor advies, engineering, automatisering en onderhoud. De expertisedomeinen zijn compliance, E&I, control systems, MES, process en mechanical.

Lees meer over Agidens

Altop Kunststoftechniek


Kennis stelt Altop Kunststoftechniek in staat om complete technische oplossingen te leveren op het gebied van kunststof apparatenbouw en toepassingen in uiteenlopende segmenten.

Lees meer over Altop Kunststoftechniek

Georg Fischer


Georg Fischer produceert kunststof leidingsystemen voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie.

Lees meer over George Fischer

Hamer


Hamer is een totaalinstallateur met alles onder één dak: elektrotechniek, procestechniek, HVAC (verwarming, ventilatie en verkoeling) en werkplaatstechniek.

Lees meer over Hamer

IA Groep


IA Groep is een ingenieurs- en architectenbureau en is specialist op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw.

Lees meer over IA Groep

InternetVisie


InternetVisie kan werkelijk iedereen bedienen op online gebied. Maar dit doen zij niet alleen, hiervoor werken zij samen met echte online specialisten.

Lees meer over InternetVisie

Inventflow


Inventflow levert en onderhoudt een breed scala aan pompen en bijbehorende componenten. Van zowel hygiënische en aseptische tot industriële pompen.

Lees meer over Inventflow

Synerlogic


Synerlogic ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 110 jaar ingrediënten, (vee)voedings-additieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen in eigen huis.

Lees meer over Synerlogic

VEGA


VEGA is producent van proces-instrumentatie. Het portfolio omvat sensoren voor het meten van niveau, niveaudetectie, druk en apparatuur en software voor de integratie.

Lees meer over VEGA

Contact met

Chemieconnect

ChemieConnect is een samenwerking tussen uiteenlopende, complementaire bedrijven die binnen hun bedrijfsvoering te maken hebben met chemie.

Geograaf 40
6921 EW Duiven