Georg Fischer

Georg Fischer - ChemieConnectGeorg Fischer (GF) produceert innovatieve kunststof leidingsystemen van de hoogste kwaliteit. Het is onderdeel van GF Piping Systems en levert systemen en producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. GF Nederland is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt. Elk marksegment heeft diverse applicaties en voor elke applicatie bieden zij productprogramma’s.

Om welk materiaal het ook gaat (PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer), wij produceren het. Ook om welke verbindingstechniek het gaat (lijmen, elektrolassen, moflassen, spiegellassen, infraroodlassen, rilloos lassen, klemmen, knellen, schroefdraad of flenzen), wij hebben het beschikbaar. En ook om welk product het gaat (buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines of gereedschappen), wij leveren het. Meer dan 40.000 verschillende soorten producten uit één hand.

Waar we binnen ChemieConnect goed in zijn:

  • Kunststof leidingssystemen
  • Producten voor industrie, utiliteitsbouw, water en gas

Contact met

Chemieconnect

ChemieConnect is een samenwerking tussen uiteenlopende, complementaire bedrijven die binnen hun bedrijfsvoering te maken hebben met chemie.

Geograaf 40
6921 EW Duiven