IA Groep

IA Groep in Duiven is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau en bestaat sinds 1974. Als adviesbureau onderscheiden ze zich door brede kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. De bedrijven IA Elektrotechniek, IA Werktuigbouw, IA Bouwkunde, Factor Architecten en Feenstra Adviseurs functioneren autonoom en kunnen binnen projecten ook nauw met elkaar samenwerken.

De verschillende bronnen van specialistische kennis in combinatie met de compactheid van de organisatie, stelt IA Groep in staat probleemloos de gehele breedte van het ontwerpproces te bestrijken. Vanaf het prille begin tot en met de uiteindelijke realisatie. Dit leidt tot hoogwaardige oplossingen, maximale prestaties, tijdwinst en lagere kosten. IA Groep werkt met een kwaliteitscontrolesysteem gebaseerd op de certificering ISO 9001: 2015.

Waar we binnen ChemieConnect goed in zijn:

  • Projectmanagement
  • Ontwerp en engineering WTB, E&I, PA en Civiel
  • Vergunningen
  • Certificering

Contact met

Chemieconnect

ChemieConnect is een samenwerking tussen uiteenlopende, complementaire bedrijven die binnen hun bedrijfsvoering te maken hebben met chemie.

Geograaf 40
6921 EW Duiven