Synerlogic

Synerlogic - ChemieConnectSynerlogic in Duiven ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 110 jaar ingrediënten, (vee)voedingsadditieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over een eigen moderne productiefaciliteit, R&D, laboratorium en warehouse. Zowel het complete proces als de producten voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden, zoals HACCP, GMP+ en Responsible Care.

Via de verkoopkanalen Synvital, Lely Consumables, In2Food en K-apex vinden de producten hun weg naar meer dan 40.000 klanten over de hele wereld. Van melkveehouder tot levensmiddelenindustrie. Via een joint venture met Lely verzorgt Lely Synerlogic de warehousing en wereldwijde distributie van spare parts van Lely melkrobots en landbouwmachines.

De Research & Development afdeling is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, het efficiënt inrichten van productieprocessen en reinigingsfaciliteiten en het blijvend voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent het omgaan met en het gebruik van ingrediënten en chemie. In dat kader geeft het bedrijf ook trainingen.

Waar we binnen ChemieConnect goed in zijn:

  • Chemie
  • Reiniging & desinfectie
  • Advies met betrekking tot logistiek, opslag en dosering
  • Telemetrie
  • Productie en blenden van (chemische) producten

Contact met

Chemieconnect

ChemieConnect is een samenwerking tussen uiteenlopende, complementaire bedrijven die binnen hun bedrijfsvoering te maken hebben met chemie.

Geograaf 40
6921 EW Duiven