VEGA

VEGA Grieshaber - ChemieConnectVEGA Grieshaber KG is een wereldwijde producent van procesinstrumentatie. Het productportfolio omvat sensoren voor het meten van niveau, niveaudetectie, druk en tevens apparatuur en software voor de integratie in procesbesturingssystemen. Zo zijn ze onder meer actief in de chemische industrie, energie opwekking, drink- en afvalwaterbranche en de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. De innovatieve meettechniek is gemakkelijk te installeren en te bedienen.

Met een buitendienst van negen accountmanagers en zes technisch specialisten, hebben ze vijftien paar ogen en oren in de markt. Hierdoor weten ze wat er speelt en zijn ze in staat de behoeftes van de klanten goed in beeld te hebben. Het klantennetwerk is groot en divers: van eindklanten tot installateurs, van OEM tot adviseurs, van groothandel tot controlerende instanties. Binnen ChemieConnect zullen ze met name kennis en een groot netwerk meenemen.

Waar we binnen ChemieConnect goed in zijn:

  • Procesinstrumentatie
  • Niveau- en drukinstrumentatie
  • Procesbesturingssystemen

Contact met

Chemieconnect

ChemieConnect is een samenwerking tussen uiteenlopende, complementaire bedrijven die binnen hun bedrijfsvoering te maken hebben met chemie.

Geograaf 40
6921 EW Duiven