Altop Kunststoftechniek

Altop KunststoftechniekDe kennis en ervaring stelt Altop Kunststoftechniek in Beek in staat om complete technische oplossingen te leveren op het gebied van kunststof apparatenbouw en toepassingen in zeer uiteenlopende segmenten. Dus ook in de chemiesector. Het bedrijf vervaardigt opslagtanks, baden, doseerkasten, prefab leidingdelen en behuizingen uit alle mogelijke kunststoffen. Daarnaast worden deze kunststof oplossingen vakkundig op locatie geïnstalleerd.

Het bedrijf heeft deskundigheid én ervaring in eigen huis. De engineers gaan aan de slag met uw vraag en ontwikkelen een ontwerp. Vervolgens worden in de eigen werkplaats de benodigde componenten gemaakt, om vervolgens getransporteerd te worden. Op locatie wordt alles vakkundig geïnstalleerd en in bedrijf gesteld door de monteurs. Om de installatie fit te houden verzorgen zij tevens inspecties en herkeuringen.

Waar we binnen ChemieConnect goed in zijn:

  • Engineering
  • Productie
  • Montage
  • Inspectie & onderhoud

Contact met

Chemieconnect

ChemieConnect is een samenwerking tussen uiteenlopende, complementaire bedrijven die binnen hun bedrijfsvoering te maken hebben met chemie.

Geograaf 40
6921 EW Duiven